Cégünk

Cégünket a Mazda Alkatrész Hungary Kft-t 2002. decemberében alapítottuk. 2003-ban felépítettük üzletünket Budapest XXIII. kerület Dél utca 2. szám alatt. A többszintes üzletünk megnyitása segített alkatrészbázisunkat oly nagyra növelni, hogy vásárlóink megtalálhassák autójuk hiányzó alkatrészeit.

Üzletpolitikánk, hogy szellemi és anyagi erőforrásainkkal hosszú távon megbízható, versenyképes, magas szakmai színvonalú közreműködője legyünk a hazai alkatrészpiacnak. Széles választékkal, olcsó áron, jó minőségű, eredeti bontott Mazda, Hyundai, Kia alkatrészeket kínálunk a hozzánk betérő vevőinknek. Utángyártott alkatrészeket is kedvező feltételekkel, rövid beszerzési határidővel szállítunk. Nagykereskedelmi és visszatérő vásárlóinknak folyamatos kedvezményeket biztosítunk.

Árainkat igyekszünk a piaci viszonyoknak megfelelően a lehető legkedvezőbben alakítani. Ha távolabb lakik, viszont keresett alkatrészét nálunk megtalálta, lehetőséget biztosítunk csomagküldő szolgáltatásunkkal, hogy az áru biztonságosan eljusson Önhöz.

Problémáját segítünk minél gyorsabban, szakmailag magas fokon orvosolni.

Számunkra legfontosabb, hogy Ön is elégedett legyen kiszolgálásunkkal. Reméljük, megtisztel bizalmával és a jövőben, gondjával hozzánk fordul.

Internetes megrendelés menete

1.
Válassza ki autója típusát és keressen rá a megfelelő alkatrészekre.
2.
Tegye be a kiválasztott termékeket a kosarába, végül adja meg az autója típusát és alvázszámát.
3.
A megadott adatok alapján leellenőrizzük, hogy az alkatrészek megfelelőek-e autójához, így biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, ha megrendeli a termékeket.